Слави, баш пък ти ли ще държиш сметка на Куката?

Дългия направи през годините толкова XXL-изпълнения, че сега трябва да си мълчи…до Доган

Слави Трифонов внесъл в СЕМ сигнал срещу сериала „Под прикритие”. Нахално! Много нахално, Трифонов! Това е все едно твоят баш авер Ахмед Доган да внесе жалба срещу…обръчите. Или Делян Пеевски да се жалва от монополите.

За толкова дълго време на екран Дългия е направил толкова много ХХL-изпълнения, че сега трябва да си мълчи. В родния ефир най-накрая има нещо стойностно. Вулгарно, но стойностно. Затова и в неделя вечер БНТ бие за първи и единствен път през седмицата частните телевизии. Да, в „Под прикритие” има цинизми. Но не чак толкова гадни като цинизма в интервюто на Трифонов с Пламен Орешарски. Да викнеш в студиото си най-ненавижданият човек в държавата и да се държиш като негова марионетка е по-голяма порнография от това Куката да каже „До ти е.а майката”.

Апропо, през годините Слави Трифонов е изрекъл и показал толкова много гнусотии в предаването си, че ако за три реплики ще спират „Под прикритие”, него отдавна да са го заточили обратно в Учин Дол. При това без право да гледа телевизия! В крайна сметка не друг, а Дългия накара вокалистката си да пее по цици! Може да бяха малки, ама бяха голи. Това какво е, ако не склоняване към музикална проституция!? И това, че Деса Поетеса не завършва инфантилните си словоблудства както очаква публиката, не означава, че не предразполага към битов цинизъм.

Това да викнеш циганина Киро и да се държиш с него все едно е цар, какво е!? И не е ли морален упадък да наречеш момчетата, които се опълчиха на циганските изстъпления в Катуница простаци и платени провокатори? Не е ли порнография в ефир да се мазниш на Бойко Борисов, да го смяташ зца най-големия, а когато те отреже за една градинка, да се правиш на негов най-голям враг? Въобще не е ли гадно предаване, на което 30 процента от времето минава под знака на червената точка в ефир, а останалите 70 процента под знака на червената точка в главата, да говори за морал? И що за държава е тази, в която Бареков иска да е премиер, а Трифонов шеф на СЕМ?