Висшистки с порно на живо срещу SMS

Чекнат се пред камера за 2,40 лв. на минута, предлагат и секс – 300 лева за цяла нощ

Забравете парцалесите, които причакват клиенти по тъмна доба с предложение за секс срещу 10-20 лева. Във века на технологиите печелят образованите. Максимата е валидна с пълна сила за група фриволни девойки, забележете, повечето с висше образование, които са се събрали с една-единствена цел - да доставят физическа радост на мъжете срещу съответното заплащане.

 

Еротичната дружинка с пророческото име „Вижън" си има своя собствена страница в социалната мрежа фейсбук, на която дръзко предлагат порно на живо само срещу sms от 2,40 лева, показа проверка на „Всеки ден". Всеки петимен за ласки мачо може да изпрати кратко съобщение на указания джиесем номер, след което ще получи линк към 1-минутно клипче, на което се чекне избрана от каталога хубавица.

 

Борбата за пазарната ниша и зверската конкуренция в нета е принудила 25-30-годишните „визионерки" да предложат и примамлива иновация - порно упражнения в реално време, отново срещу 2,40 лв. на минута. Обявата на фейсбук страницата гласи дословно следното: „За новото ни съвместно еротично видео със Сияна с включена опция размяна на партньорите двойно проникване със свършване във устата изпрати смс до номер.... с текст: PORNOMERI (цена за 1смс 2.40ст) - включва и Сияна Николова (правописът е запазен, б.ред.)

 

Живото порно се харчи като кока-кола през комунизма, установи проверката ни. Само за няколко часа обявата събра 1658 харесвания плюс десетки коментари, повечето от които в стил „ще те скъсам", „искам те отзад" и прочее нежности. Управителка на еротик агенцията се води Дияна Сексапилната, висшистка от Нов български университет, а нейни „сестри" в бранша са въпросната Сиана Николова, колежка от НБУ, Ренета Тошкова, отново кадър на Нов български, Миглена Екзотик от Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий", Дилена Компания, образовала се в УНСС, и още няколко тайфуна с нежни имена.

 

Списъкът с услугите им включва и „малко танци и мелодично клатене", „лично еротично видео" и „еротичен видеочат", всичко срещу 2,40 лева на минута. Този спектър от онлайн удоволствия е гарниран безплатно от еротични въздишки, псувни и бруталности, които да разпалят сексуалното напрежение у феновете.
Интелектуалките естествено предлагат много повече от точене на лиги пред компютъра. Те са готови за среща тет-а-тет с всеки похотливец, който разполага с излишни 100 лева на час. И естествено целта на спявката не е лекция върху понятията за пространство и време във философията на Имануел Кант, а брутален секс според желанията на клиента.

 

Сиана Николова е оповестила и ценоразписа на предлаганите услуги - 100 лв./ час, 150 лв./2часа, 200 лв./3часа, 300 лв./8часа (за нощ) за стандартна секс гимнастика. Висшистките искат и по 20 лв. на час доплащане за „фън" изпълненията: „анален секс, фетиш, фистинг, анален фистинг, свършване в уста, дупе лице, гърди, коса или бедра".

 

Работливките, макар и поръчани онлайн, могат да посетят всеки клиент, независимо къде живее. Оказа се, че еротичната агенция разполага със собствени терени като къщи, квартири и хотели за срещите в София, Пловдив, Варна, Бургас, Слънчев бряг, Плевен, Русе, Благоевград, Сандански, Петрич, Стара Загора и Разград. Затова и с малко пътни разходи, които любовчията трябва да поеме, курвите с висше могат да пристигнат до всяка точка на страната.

 

Въпреки себераздаването им обаче под статусите на бившите девици не липсват и злостни коментари. Виктор Петре е драснал на Дияна Сексапилната, че „иначе си красиво момиче, ама май глупаво". Отраканата мацка обаче отвръща на обидата с трудно оборимия аргумент: „Глупава е баба ти, че живее с пенсия от 147лв".

 

Като всеки бизнес в мрежата, и еротичният клуб на висшистките попада под ударите на злонамерени хакери. Затова навръх 2 февруари модераторът на фейсбук страницата написал, че „поради честите злоупотреби и измами в последно време ви напомняме, че единствено профилите на моделите отбелязани в този статус работят в еротичната агенция „Вижън" всички други профили които са се отбелязали че работят в агенцията са фалшиви бъдете предпазливи". Уточнението, че правописът е запазен, е излишно.