DJ и горещи танци тази вечер в White Bar (СНИМКИ)

Тук нощта започва в 20 часа

Горещият диджей ANDREZ събира купонджии тази вечер в White Bar в хотел "Лайпциг" в Пловдив. Съботната нощ ще е различна. Дисководещият ще изпълни за първи път парче, създадено за клуба, наречено естествено White bar. Вечерта започва в 20 часа и няма да свърши поне до 6 сутринта.

Снощи горещи следи в Белия бар оставиха заклетите фенове на салсата. Танцувалното парти е традиция за петък вечер. Танцьорите на Salsa de Cuba и други денс клубове под тепето нагорещиха дансинга до червено.

Латино ритми разтърсиха White Bar, давайки начало на предстоящия уикенд.  Барът се изпълни с енергия, усмивки и страст от огнената салса и страстната бачата.  Кръшни тела се извиваха под ярките светлините и събраха погледите на гостите на заведението. Тези, които не умеят стъпките ,леко завидяха на денсърите и бяха на косъм да скочат от масите и да затанцуват. Инструкторите по танци търпеливо помагаха на всеки начинаещ, който пожела да се включи във фиестата.

Традиционните салса партита в White Bar на хотел "Лайпциг" продължават с пълна сила. Всеки петък точно в 20 часа, със съдействието на клуб Salsa de Cuba, започва урок по бачата, а след него стартира и същинският купон. Не се чудете повече, сложете удобни обувки и вкусете емоцията на танца. Салсата е огън, който веднъж запали ли се в сърцето, не може да угасне!

Всичко за събитията в бара вижте ТУК!