Сицилиански готвач прави фурор в White Bar (СНИМКИ)

Изискана кухня на добри цени изкушава пловдивчани и гости

Официално бяха представени кулинарните предложения от новото меню на White Bar на хотел „Лайпциг”. Сицилиански готвач с голяма бяла шапка снощи грижливо обслужваше готите на заведението на специална дегустация на екзотични вкусотии. Пловдивската група Irish Coffee Band забавляваха посетителите в пиано вечерта на клуба, а кръшните хубавици от балет „Велвет” събраха очите на мъжката аудитория. Палави снежинки засипаха сцената на White Bar. Веднага след белите изкусителки се появиха кан-кан танцьорки. Шпагати и високо вдигнати стройни крачета предизвикаха бурните аплодисменти на публиката. За финал кръшните мадами пренесоха аудиторията в далечни страни със своите бели денс умения.

Екзотичният готвач представи специалитетите на White Bar. Той не пропусна да обясни на всеки гост на заведението какво съдържат вкусотиите, които дегустираха. Посетителите на клуба успяха да опитат от няколко вида салати, паста, пица и уникални десерти, които влизат в новото меню на бара.

Невероятният готвач Хари е сициалианец, но е родом от България. От 8 години е в кулинарния бранш. „Настоящото меню е разработено за всякакви вкусове. Клиентите на White Bar могат да се насладят на изчистена и лесна за консумация храна. Ще изкушаваме гостите с традиционна, българска и международна, екзотична кухня, приготвена с много любов.”, сподели Хари за Plovdivutre.bg.

Заповядайте в White Bar на хотел „Лайпциг”, за да се насладите на вкусотиите от богатото меню, които предлага заведението в Пловдив.

Още снимки от събитието вижте ТУК!