Мастер разби Стралджа в Поморие

С три гола за успеха се отчете бившият таран на нафтата Васко Калоянов

Отборът на Мастер, който е основен претендент в борбата за влизане в Б футболна група разби Стралджа с 6:0 в контрола. Мачът се игра на изкуствения терен в Поморие, който бургаския тим използва за официалните си двубои.

Първото полувреме завърши без голове 0:0, като футболистите на Мастер владееха много повече топката, но така и не успяха да преодолеят вратаря на гостите. Втората част започна с вихрено темпо за мастерите, които не оставиха никакви съмнения в по-високата си класа и набързо отказаха съперника си. С три гола за успеха се отчете бившият таран на нафтата Васко Калоянов, по един гол добавиха Георги Калоянов, Петър Колев и Емил Иванов.

Дебют за отбора на Мастер направи най-новото попълнение Костадин Дяков, който се включи много добре в двубоя, но не успя да се разпише. Поради лека травма в мача участие не взе друг от титулярите, на които ще се разчита през сезона - Христо Лемперов. Контузията на футболиста обаче не е сериозна и той ще бъде на разположение на треньорите още за следващите контроли на тима.

В сряда Мастер се изправя срещу Дунав Русе в поредна контрола, като мачът най-вероятно ще се играе на стадиона в Българово.