Гришо, София? Не, Мария!

Седмият в света Томаш Бердих се шегува с нашето момче в "Туитър"

Томаш Бердих, първата ракета на Чехия и 7-ми в ранглистата на Мъжката тенис асоциация, стана поредният от бранша, чието широко чувство за хумор се насочи към звездната двойка Григор Димитров - Мария Шарапова.

Чехът се пошегува с Гришо на страницата си в "Туитър". Хасковлията сподели снимка, на която двамата тенисисти си почиват на един от кортовете в Ротердам. По-късно Бердих върна снимката в малко по-различен вид - със забавен комикс-колаж.

"Grigor, Sofia?" - пита Томаш.
"No, no, Maria!!!" - отговаря Гришо.

Усмивките на двамата от оригиналната снимка правят шегата още по-забавна.

Преди време, в една от срещите между Димитров и бившия номер едно Новак Джокович, атрактивните тенисисти забавляваха публиката с успешна имитация на Маша. Още тогава нашенецът показа, че е широко скроен по отношение на звездната си приятелка.

В момента Гришо и Бердих са в Холандия, за да участват в турнир от серията ATP 500 и вчера направиха първата си съвместна тренировка. Хасковлията все още е на рекордното 19-то място в света, а в турнира е поставен на 8-ма позиция. В резултата от директните срещи между българина и чеха от турнирите от сериите ATP нашето момче води с 2:0, като има две победи през 2009 и 2012 г. Едната от тях дори е реализирана именно в Ротердам.

 

Още спортни новини четете в Sportonline.bg