Валери отказва да играе в цирка на Николета?

Идилията, която семейство Божинови демонстрира от страниците на списания и чрез социалните мрежи е само за пред хората

За интересна случка, с главни действащи лица Валери Божинов и плеймейтка Николета Лозанова, разказват очевидци в мрежата. Сценката се разиграла, в елитно столично заведение, където звездното семейство отишло да вечеря. 
До тук, всичко е напълно нормално. Само дето, уж влюбените се държали по-скоро като далечни познайници, отколкото като истинско семейство. Свидетели на вечерята им разказват, че цяла вечер очите на Божинов шарели по околни маси, сякаш чакал някого, а Николета само се мусела. 

Излиза, че цялата подновена любов е само една пародия за пред хората и в нея няма нищо вярно? Очевидци, които неколкократно са ги засичали на публични места, разказват, че Валери се държал ужасно резервирано с Николета. Според клюката, по този начин Божинов си връщал на Николета както заради безкрайните й изневери, така и заради това, че доведе кариерата му до трета глуха! 
Последната им обща почивка, по Коледа до Малдивите, уж трябваше да ги сдобри. Изглежда обаче, че парите са отишли на вятъра. Идилията, която семейство Божинови демонстрира от страниците на списания и чрез социалните мрежи е само за пред хората. Колкото и да играят "щастливо влюбени", истината е съвсем различна – на Валери вече не му пука.

Близки до звездното семейство споделят, че той имал много да си връща на палавата плеймейтка, а пълното пренебрежение към нея било само един от начините да покаже къде й е мястото.