Фейсбук разведе семейство от Шуменско

Активна дейност в социалната мрежа фейсбук разби семейство от град Смядово, Шуменско, след 11 години щастлив брак

Районният съд в град Велики Преслав разведе Д.С. със съпруга й Владимир С. по негово желание. В исковата си молба мъжът искрено описва как е станал жертва на фейсбук, съобщава "Труд".
Животът на двамата протичал в разбирателство, преместили се в собствен дом и така до март 2013 г., когато съпругът направил регистрация на жена си в социалната мрежа. От този момент тя напълно зарязала съпружеските и родителските си задължения.
По цял ден стояла само пред компютъра и не поглеждала двете деца - момче и момиче на 9 и 10 години. Резултатът от "висенето" в интернет не закъснял и през юли 2013 г. майката си събрала багажа и напуснала семейното жилище, без дори да се обади, описва мъките си Владимир.
Скоро той разбрал, че съпругата му живее с друг мъж с когото се запознали във фейсбук. Всички опити на Владимир да възстанови семейното щастие останали напразни. Децата също не искали повече да виждат безгрижната си майка.
Пред съда две свидетелки също разказали за коренната промяна на Д.С., след като открила света на фейсбук. Дори възмутени обяснили, че жената пуска в интернет снимки с новия си мъж, а на кадрите двамата се целуват безсрамно.
Така съдът стигнал до извода да разведе съпрузите по вина на жената. Децата остават при бащата, което е прецедент в бракоразводните дела. Майката трябва да им плаща издръжка от 230 лв. месечно. Новозакупената къща остава за децата и бащата.