Росене, взе ли 835 000 лева от Станишев!?

Вътрешният министър на Бареков е слабост на лидера Сергей

Българският народ винаги си е пател от къса памет! Затова и след като веднъж са го оправили, винаги е готов за още един път отзад. Неслучайно на гърба на гласоподавателя на власт се изредиха все едни и същи до болка познати муцуни. Доган, Станишев, Царя, Волен…Те властваха в държавата с едни и същи лъжи. Просто нови не им трябваха, защото и старите хващаха декиш.

Сега пак въртят народа на малкия си пръст някои хора. Или поне се надяват да го направят. Поредният такъв е Росен Петров. В неделя екс-милиционерът, ако може да има такъв, посегна на всякакъв журналистически морал. Използва ефира, националния ефир, за предизборна агитация, за показно присъединяване към една партия. ОК, така е решил, така е направил. Но когато правиш това, когато се прощаваш с журналистическата си кариера, време е да кажеш как тя е започнала.

А приказката за водещия Росен Петров започна с едни 835 000 лева от правителството на Сергей Станишев! Това трябва да помни всеки, които си мисли, че момъка със смачкания нос може да бъде независим. Въпросните 835 000 лева Петров получи с партньорите си, за да стартира 12-серийната поредичка „Операция Слава”. Снимани в едно студио с палав декор, сериите не струваха повече от 7-8 000 лева парчето. Вместо това за тях бяха похарчени 10 пъти повече пари. Някои ъндърграунд медии дори лансираха версията, че от тези пари половината са върнати на „Позитано”.

Днес този Росен Петров обяснява как ще оправи вътрешната сигурност като министър в кабинета на Бареков. Не, бъркате другарю милиционер. Първо обяснете какво стана с онези 835 000 лева. И ако може, направете го с документи. За да ви повярваме. Иначе ще заприличате на Бареков и богатите му приятели дето ревяли от нещастието на бедните. А, да, може и Петров да обясни защо Сергей Станишев се хвали, че милиционера му е слабост. Дали не е заради онези 835 000 лева.