Това е края! Вижте новият вътрешен министър

Бареков започна да раздава постове и в правителството

В България хората за психопреглед се увеличиха с още един! Бившият свирач на дудк в Пловдив Николай Бареков вече раздава министерски кресла. Първото такова получи водещият на предаване по БиТиВи Росен Петров. Натиреният от Слави Трифонов сценарист прочете в ефир декларация, с която заяви, че се присъединява към "България без цензура". В този момент негов събеседник бе Николай Бареков, който номинира Петров за вътрешен министър.

ВИЖТЕ КОЯ МИС ДЖУКИ НАЗНАЧИ НИКОЛАЙ БАРЕКОВ В ТВ 7 - ТУК

В началото на интервюто водещият на "Нека говорят" заяви, че от ръководството на медиата са поискали той ясно да каже дали е член на формацията. Преди дни Росен Петров призна, че възнамерява да се захване с политика и вече има предложение, но не беше уточнил откъде.

"Подкрепям Николай Бареков - наборната военна служба трябва да се върне", обяви Росен Петров по Би Ти Ви. Според него връщането на задължителната казарма щяло да укрепи армията ни. И още: така младежите щели да се приучат на дисцплина и патриотизъм, какъвто в момента им липсвал. "Не ме разбирайте погрешно - в казармата навремето се правеха страшни простотии. Но в крайна сметка ефектът бе добър", завърши Росен Петров.

ДЖАРО И КАРБОВСКИ СЪЩО В КАБИНЕТА "БАРЕКОВ" . ВИЖ ТУК