Коя открадна бившия годеник на Майли?

Лиъм Хемсуърт и Нина Добрев - новата звездна двойка на холивудския небосклон

Нова двойка изгря на холивудския небосклон, кълнат се журналистит от "Дейли Мейл". Става дума за ексгоденика на скандалната тийнзвезда Майли Сайръс, Лиъм, и българската повелителка на телевизионните вампири Нина Добрев.

Миналата година годежът на по-малкия от двамата братя Хемсуърт с Майли беше отменен, което накара хиляди млади фенки на "Игрите на глада" да си отдъхнат. Нина пък беше следена от фотообективите на жадните за клюки папараци заради интимните си отношения с колегата ѝ на екрана Иън Сомърхолд.


Тази страница в живота на Добрев явно вече е затворена, защото двамата с Лиъм са засечени заедно в бар в Атланта миналата седмица. Според източниците, пуснали бомбата в мрежата, те са се държели като "нещо повече от приятели". Те са се радвали на компанията си до късни часове, а когато дошло време пътищата им да се разделят, младият актьор "откраднал целувка" от Нина.

Мълвата вече е налице и всички с трепет чакат потвърждение за нея - поява на лъскаво събитие или холивудска премиера под ръка, например, ще свърши работа.