Пълнолуние в Лъв - Щедрост, радост, умения и постижения

Астрологична картина на деня. Слънце във Водолей, Луна в Лъв, Пълнолуние

Петък ще бъде венецът на настоящата седмица. Ясно е че денят, макар и работен ще премине в празнично очакване. А астрологичната обстановка ни обещава и празнично настроение. Ще имаме време за всичко и дай Боже ще свършим всичко необходимо за да можем с радост да посрещнем вечерните часове. Денят ще ни донесе забележителни удоволствия и запомнящи се преживявания, в случай че го посветим на срещи с приятели, грижи за външния вид, празненства и тържества. Не чакайте вечерта обаче, за да засвидетелствате чувствата си към любимия човек. Поради същественото влияние на Сатурн, във вечерните часове вероятно ще се чувстваме сковани, сдържани и пестеливи, поради което ще трябва да положим специални усулия за да създадем повече топлина и близост във взаимоотношенията си. Необходимостта за намирането и поддържането на баланс между любовта и приятелството, която често става повод за противопоставянето между Свети Валентин и Трифон Зарезан, този път ще бъде съвсем буквална, тъй като това е и посланието на оста Лъв-Водолей.

Пълнолунието изисква и подпомага максималната реализация, а когато се случва по оста Водолей-Лъв ни предоставя забележителни възможности да демонстрираме умения и постижения. Колкото по ярко и експресивно се представим, толкова по-доволни ще бъдем от себе си. Днес не е време за свенлива скромност. Не се колебайте да се похвалите-всеки има с какво.Не бъдете пестеливи и на похвали към околните.Бъдете щедри и към себе си и към хората които обичате, позволете си нещо скъпо, луксозно, нещо което да ви накара да запомните този ден като празник. И той действително е- Пълнолунието в Лъв е празник на щедростта, красотата и блясъкът на живота. Ако не ги виждате, то значи сте насочили целите, желанията и вниманието си към области, които вероятно биха могли да донесат щастие на друг, но не и на Вас.

Пълнолунието в Лъв ще постави на ревизия и критична оценка ефекта от постъпките и решенията заложени в началото на февруари и по време на сезонът на затъмненията през октомври-ноември. Затъмненията маркират нов етап от живота и задават нова житейска програма. Сега настъпва време за материализация и отделяне на годното от негодното. Ако тогава сме си създали погрешни представи и цели, ако под въздействие на емоции не сме успели да интегрираме правилно посланието или необмислено сме предприели генерални житейски промени, сега ще имаме възможност да видим грешките си и дай Боже - да ги поправим. Ако промените и решенията са биле адекватни, ще можем да оценим още сега плодовете им и степента си на удовлетворение от тях, да проверим дали методите и средствата с които си служим, съдействат за постигането на целите ни или се налага да потърсим други по-ефективни, а също и доколко самите цели са жизнеспособни и удовлетворяващи за нас.

В случай, че не чувствате щастие и удовлетворение в този ден, ще трябва да потърсим източниците в онова което ни липсва или не ни достига. Подобни липси са  фундаментални, а тяхната наличност е заложена в постъпките и решенията ни от миналото. Сега последствията от тях ще изплуват на повърхността под формата на тъга, трудности, задръжки и комплекси. Не бягайте от тях, търсейки утеха в празни удоволствия и повърхностни преживявания. Осъзнаването и анализът ще ни помогнат да направим корекции в мотивите, целите, поведението и намеренията си, по начин който да ги адаптира към личните ни нужди и идеали. И ако нещо ви пречи да го сторите, ако напредъкът ви е възпрепятстван от привързаности и зависимости, които изчерпват енергията и потенциалът ви, сега ще ви бъде по-лесно да осъзнаете това, да се откъснете от тях, да ги оставите в миналото и да продължите напред.

Успех!