Направете магия за любов! Вижте как

Тайнствените талисмани са били познати и на древните хора

Искате да върнете любовта на най-красивата жена или на единствения мъж? Няма проблем. Трябват ви само шепа билки и малко търпение. Какви билки ще подберете, зависи от вас самите. Най-подходящи са любовно биле, омайниче, здравец и невен. Но ако имате друга любима билка, прибавете и нея. Идва най-същественото - да изработим сами билков амулет за любов. Как изглеждат билковите амулети? Това са торбички или възглавнички от плат, напълнени с корени, листа и цветове, нужни за постигането на желан резултат. Талисман, направен от свежо растение е много по-силен от приготвения от изсушено. Той по-бързо сбъдва мечтите и почти няма срок на годност. "Сушеният" амулет пък действа само в продължение на година.
Вълшебните торбички се шият на ръка от квадрати с размери 10 на 10 сантиметра.
За зареждане на амулета са ви необходими две свещи, малко огледало на поставка, червен вълнен конец, плитка чаша /за билката/. Всичко изброено сложете на бяла ленена или памучна покривка в следния ред: най-напред огледалото, от двете му страни - запалените свещи, между тях - червения вълнен конец и ушитата торбичка. Вдясно от торбичката поставете чашата с приготвената предварително билка.

Преди ритуала непременно вземете душ, облечете чиста свободна дреха, махнете от себе си часовника и накитите /с изключение на кръстчето на шията или медальон с изображение на вашия зодиакален знак/. Идеалният вариант е да извършите ритуала голи.

Застанете пред "олтара" с лице към изток и се съсредоточете върху желанието, за чието сбъдване ви трябва амулетът. Оставете свещите да погорят малко, след това вземете щипка от билката с дясната ръка и, пренасяйки я пред огледалцето, я сложете в торбичката, четейки следното заклинание:

"О, трева, пораснала с милостта на Слънцето, Луната и росата. Чуй молбата ми. Помогни на мен и на моето Дело, защото твоите сили са неизчерпаеми. Ти си росата на всички Богове, око на Слънцето, светлина на луната, красота и величие на Небесата, тайнство на земята. Заклевам те да ми помогнеш със своята сила да преуспея в моето Дело. Да бъде твоето дело със силата на моята молитва. Да пребъде твоята сила!".

Произнесете тези вълшебни думи три пъти, вярвайки искрено в крайния резултат. Промеждутъците между заклинанията трябва да се равняват на три, шест или девет удара на сърцето ви.

Сега ви остава да завържете червения конец към торбичката по-здраво. След това се загасят свещите в следния ред - първо свещта в ляво, после в дясно. Амулетът може да се носи на врата, в дамската чанта, пришит към дрехата или окачен над спалнята.