Срам! Срам! Срам! ДПС ни връща фесовете

Тръгвам по стъпките на турски шпионин, работел срещу България, закани се догановият депутат Хюсеин Хафъзов

Депутатът от ДПС Хюсеин Хафъзов на практика се закани да върне фесовете в България и заплаши с ново турско робство! Причината за гнева на догановия авер бе решението на Парламента да не разреши пропагандирането на друг език, освен българския.

БОЯТ НАСТАНА: ДОЛУ БСП! - ВИЖ ТУК

„Мечтата ми беше да живея в свободна и демократична България и един ден ще го постигна, без значение вашето отношение към демокрацията. Искам да бъда свободен и ще бъда свободен заради тази свобода и гражданите, които са лежали по затворите. Ако мислите, че с този закон ще успеете да ни ограничите, отсега ви казвам, следете всяка моя стъпка, защото съм готов да заплатя за свободата си. Аз ще бъда свободен, въпреки вашите рестриктивни действия. Аз ще вървя по пътя на Ахмед Доган. Аз съм за демокрация, без значение вашето отношение към демокрацията и малцинствата в страната. Аз ще вървя по пътя на Осман Калъч”, заплаши Хафъзов.

Очевидно квесторите не знаят кой е този Калъч, защото трябваше на момента да вкарат барети в Парламента, които да арестуват догановия галеник за заговор срещу България. Осман Калъч е турски шпионин в България, осъден на смърт. Повод за най-тежката присъда са разкритията, че Калъч агитирал за война срещу неверниците, за нова велика Османска империя, която да си върне българската провинция, за задължително носене на фесовете в смесените региони като Шумен, за религиозно неподчинение. След намеса на ЦРУ Калъч е предаден на турците, където го обявяват за национален герой.

Същите мераци ли има г-н Хафъзов, и ако "Да" - къде спи Цацаров!?