Милен Цветков сряза Кулезич

Какво го интересува нашенеца от "Люлин" предсрочният вот, попита журналистът

Тв водещата Люба Кулезич изпадна в неловко положение в спор с госта си Милен Цветков по темата за евентуалните предсрочни избори, пише Всеки ден. Още в началото на предаването, журналистът обяви: „Ще си мълча, цяла седмица говоря на това място". На въпрос на водещата защо, Цветков отвърна, че така е решил. След това обаче я сряза с репликата: „Много се екзалтираш като говориш за предсрочните избори".

 

Журналистът обясни, че според него повечето българи не се вълнуват дали ще има вот по-рано или не. „Седи си човекът в гарсониерата в "Люлин" седма част и е прецакан. Дали му пука за предсрочните избори. Стои си, има си телевизор, има си печица и пет пари не дава. Прецакан е. Едно време е ходил на големия митинг, свалил е Тодор Живков и комунизма и какво от това. После е разбрал, че никога няма да си купи кола яйце, ще плаща високи сметки за ток и парно и вече не му пука. Българинът е прагматик", изригна Цветков.

 

Поканеният в студиото на Нова бивш пиар на Иван Костов - Найо Тицин, опита да говори по темата, но и той беше контриран от Цветков. „Не драматизирайте. Все едно не пускаха тролове на ГЕРБ, сини тролове. Да не си помислите, че не сме истински", каза Цветков. Той призова Тицин да говори истината. „Найо, ясно е, на кой симпатизираш, не отричай", охлади ентусиазма на бившият тъмносин активист Милен Цветков.