Олимпиецът, който разтопи сърцето на бунтарката Майли

Спасителят на кученца Гюс Кенуърти поканил певицата да бъде негова валентинка

Преди няколко дни един човек разтопи сърцето на скандалната певица Майли Сайръс. И това не беше вече бившият ѝ световно известен годеник Лиъм Хемсуърт. Този път беше друг рус любимец на публиката - звездата от американския отбор по ски в Сочи Гюс Кенуърти.

След като войната срещу уличните кучета в Русия достигна своите върхове покрай Зимната олимпиада, всеки, приемащ присърце жестокостите срещу животните, започна своя собствена кауза срещу тях.

22-годишният Гюс ще си тръгне от Олимпийското градче със сребърен медал в своята дисциплина, но за него най-голямата победа ще дойде, ако успее да спаси една майка и четирите ѝ малки кученца. Бездомното семейство той открил в планинската база при екстремния парк "Роза Кутур". Сега той иска единствено да ги вземе със себе си в САЩ.

Ако му бъде позволено да лети с кученцата, той ще запази само едно едно от тях - за останалите обаче вече са намерени домове, тъй като изглежда много хора искат да ги приютят.

Какво общо има Майли Сайръс ли? Измежду всички почитателки, които скиорът си спечели с тази си постъпка, навръх празника Свети Валентин в петък той е помолил точно нея да "бъде неговата валентинка през уикенда". Не се знае какъв е бил отговорът на певицата, но след поканата тя е заявила, че усилията му да спаси кученцата са я "накарали да се разтопи на хиляда и едно парченца".

Каква романтична душа е тази Майли. Дали пък 21-годишната бунтарка не си е намерила нова тръпка след злополучния Лиъм?