Ивана става нов човек при Ева Борисова (снимки)

Гранд дамата на поп фолка, една от малкото, около които няма скандали, а само хитове, първа от своя бранш реши да се преобрази напълно само с естествени методи без операции. Тя пристигна в студиото на Евелина Борисова навръх рождения ден на дъщеря си специално, за да се запознае с единствения оригинален Фраксел в България. „ Казват че е най-добрият лазер в света. Маха всичко на куп - бръчки, петна, белези.”. Звездата изцяло се доверява на актрисата Ева Борисова, защото единствено в нейното студио има пълната гама от топ апаратури, които могат напълно да променят човека. Актрисата бизнес дама се кълне, че в нейния „гараж” има само „мерцедеси” - най-доброто, най-ефективното и най-безопасното в света.
Ивана сама потърсила Ева Борисова, защото решила да последва примера на холивудските звезди. Те все по-често бягат от скалпела и търсят по-здравословни методи за отслабване, подмладяване и разкрасяване. „Имам много участия и нямам време да излизам за дълго от строя с различни операции. Страх ме е от тях и не искам да рискувам здравето си, а е задължително да изглеждам добре. Уважавам публиката си”, признава Ивана. Промяната вече е започнала с дълбоко почистване на лицето. Хитра американска джаджа изсмуква с вакуум от порите всички замърсявания, без да травмира кожата като козметичките. Само след дни звездата отскочила от Пловдив специално, за да си направи Термаж вместо лифтигнг. „Една процедура за 1 час и до 6 месеца се изтриват поне 5 годинки. Добра инвестиция”, смее се поп дивата.
Тя е твърдо решена и да отслабва при Ева Борисова , с нейната станала хит вакуумна терапия, която топи сантиметри без глад и тежки упражнения.
„От толкова година на сцената и третиране с какво ли не си съсипах и косата”, признава Ивана. „Тук, при Евка могат да ми я възстановят с лазери и натурални продукти. Решила съм този път да съм по-постоянна и ще видите как след около половин година ще стана нов човек”, кълне се емблематичната певица.