Ивана се мумифицира

Пловдивчанката стресна почитателите си със снимка от рождения си ден

Певицата на народа впечатли феновете си във Фейсбук с убийствено парти и така опроверга израза „Децата на обущаря ходят боси”. Но наред с „леко облечени” танцьори, жива музика и приятели, рожденицата показа, че и нея не са я подминали годините.

Въпреки, че Ивана не е такава робиня на суетата си като мнозина свои колежки, тя все пак е поискала да скрие, че навършва 45 години, предаде kliuki.bg.  Певицата се разкрасила добре за празника: тежък нощен грим и ботокс, за да изпъне издайническите бръчки.

Разбира се, Ивана си е все така хубава, но на снимките, на които се опитва да се усмихне, си личи, че са я „боцкали” твърде скоро. Лицето й изглежда като маска, а устата й е застинала в страшна гримаса, макар да е до най-любимите си хора.

Разбира се при такъв макиаж и ударно количество ботокс, кожата й е опъната като на двадесетгодишно девойче, но шегаджии я оприличиха на Жокера заради страховитата й усмивка!

Пловдивчанката не за първи път експериментира с интервенции и разкрасителни процедури. Някога е слагала силикон, филъри на устните и е изпитала едва ли не всяка позната диета на човечеството, както сама е споделяла. Причината винаги е била една: мъж!

Ивана все още не се е отказала от мисълта, че ще изживее ново разтърсващо чувсто. Въпросът е дали си струва?! Вместо прекрасна зряла жена, любимият й да целува восъчна маска!

Може би, ако остане недоволна от ефекта, няма да повтори експеримента с ботокса. Феновете я обичат не защото няма бръчки и въпреки тежкия грим, просто, защото е Ивана.