Наталия Симеонова с нов любовник

Добрич Лайф

21-02-2014, 08:40

Снимка:

facebook

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Заловиха измамника, събирал пари от името на Наталия Симеонова

Тв водещата в секс афера с техник от „Предай нататък”

Наталия Симеонова е възобновила сексуалния си живот, похвалила се самата водеща пред приближени от най-тесен кръг. Блондинката не искала да дава обширна информация около мъжът до нея, тъй като не била сигурна колко сериозно ще са им взаимоотношенията, но буквално се реела във въздуха, заради новата й интимна тръпка.

 Запознати разказват, че новият на водещата от Би Ти Ви е част от обслужващия персонал на Би Ти Ви, като общата им работа по „Предай нататък" ги събрала в леглото, пише Всеки ден. В частния канал мъжът работи като техник от няколко години, но едва наскоро го преразпределили да помага с техническото обслужване и в новия сезон на сълзливото предаване на Наталия.

 36-годишният служител бил разведен и заварката между него и блондинката се случила след няколко месечно познанство. Пред колегите си обаче и двамата се държали все едно нищо няма между тях, най-вече заради факта, че все още двойката не знаела накъде ще се развият отношенията им - дали ще останат само на сексуална основа или ще прераснат в нещо по-сериозно. Имало и друго обаче - Наталия се притеснявала, че жена от нейния ранг си ляга с кадър от обслужващия персонал. Въпреки че на този етап двамата не си мерили финансите, то за в бъдеще разликата в стандарта им на живот със сигурност ще си каже думата. Техникът се разписвал срещу 1100 лева месечно, докато водещата на „Предай нататък" прибира 6 пъти повече.

 Припомняме, че Наталия Симеонова се раздели по драматичен начин с най-голямата си любов - съпругът й Денис Ризов през 2007 г. Музикантът изостави половинката си, заради забежка с по-младо гадже. През цялото време на раздялата им водещата не спираше да повтаря, че за нея друг мъж освен Денис няма. Наталия бе изпаднала в тежка депресия, която се отрази на килограмите и психическото й състояние. Къдравата фея на любовта дори се изповяда, че 3 години не е имала никакви контакти с представители на силния пол.