Геша: Разтрогнах със Спартак, но с много компромиси

Официално Орела подписа със соколите

Наставникът на Спартак Георги Иванов-Геша разтрогна със Спартак. Това каза за Varnautre.bg самият треньор. Геша сподели, че е направи доста компромиси преди раздялата, но не пожела да разкрие какви точно са те.

"Разтрогнах с много компромиси от моя страна. Аз не съм дребнав, не искам да преча на Спартак. Затова се съгласих да развалим договора. Засега съм взел една част от дължимото ми, като получих уверение, че скоро време и други суми ще ми бъдат изплатени. Направих този жест само заради Спартак. Пожелавам успех на отбора и всеки път когато мога ще идвам да гледам мачовете на "соколите"", каза Геша.

Varnautre.bg разбра, че ръководството на соколите е изплатило дължимите парични възнаграждения на Геша по договор от 1 януари до лятото, като за първите два месеца от годината на треньора му били удържани средства за осигуровки. Шефовете пък са били категорични, че след като получат първият транш от гласуваните пари от Общината ще се доизплатят с наставника до стотинка.

Веднага след като разтрогнаха договора на Геша, ръководството парафира контракт с Атанас Атанасов - Орела. Така той ще бъде заявен официално в БФС като наставник на тима в понеделник, когато ще бъдат картотекирани всички футболист на соколите за пролетта.