Краят е близо? Тайните служби в Украйна горят секретните документи

Снимки, на които е заснето как тайните служби в Харков горят секретни документи в ограден двор взриви

Снимки, на които е заснето как тайните служби в Харков горят секретни документи в ограден двор се разпространяват на страницата на „Евромайдан“.

Огънят е запален в метални корита, заснети са складираните наблизо чували, пълни с документи, които предстои да бъдат изгорени. 
Потребител с никнейм Forest Sponseller коментира: „Луда работа. Учудващо е да видиш, че има хора, които още изпитват лоялност към този президент. Някои работници са направо слепи. Аз щях да напъхам тия документи в гащите си и да ги занеса на опозицията.“ 
Ето какво коментират и други потребители в мрежата:

Teapot Brewer: „Напомня ми Източна Германия 1989.“.

Serge Halytsky: „Имат много да крият! Но все пак ще им се поиска отговорност.“

Capulcu Emrah: „Щом като им е толкова важно да изгорят тези документи, не мога дори да си представя какви престъпления се опитват да прикрият!“

Jeff Stern обобщава: „Това е началото на края!“

На страниците на протеста продължават и в момента коментарите относно мистериозния самолет, с който мнозина предполагат, че президентът Виктор Янукович е напуснал страната. Част от коментиращите смятат, че Янукович е избягал с два големи куфара, навярно пълни с пари. Засега всичко обаче всичко е в сферата на предположенията. Според последните коментари въпросният самолет в момента кръжи над Абу Даби.