Коко Динев и Емилия влюбени в Гърция

Двойката си подари романтика в Солун, а бизнесменът ще купува къща на любимата в западната част на Халкидическия полуостров

Скъп подарък е решил да направи на жена си Коко Динев, за да я умилостиви, предава HotArena.net. Бизнесменът купува къща на благоверната си, след поредните слухове за изневерите му, които стигнали до ушите на Емилия.

Имотът обаче е не къде да е, а в Гърция – западната част на Халкидическия полуостров. В района имало само луксозни вили на милионери, а Динев искал най-доброто за жена си и детето.

След като двамата не успяха да си направят романс на празника на влюбените, те го честваха с няколко дни закъснение. Двойката си подари кратка почивка във втория по големина град в Гърция – Солун, явно южната ни съседка е любимо място на двойката. Ако пък съдим по снимките и изключим, че са позьорски, Коко и майката на третото му дете, изглеждат радостни.

Досега Емилия рядко си позволяваше да споделя в социалната мрежа техни общи фотоси, но явно е видяла, че сега е изключително модерно от фолк гилдията и манекенския бранш да демонстрират колко безгрижно живеят и да показват как си играят на щастливо семейство.