Докога Ники Илиев ще крие незаконния си син?

Ексбрадърка има 12-годишно момченце от актьора, за което той не ще и да чуе

Това е Анелия Иванова. 40-годишна, българка (живяла за известно време и в Италия), с две деца – момиче и момче.

За последен път сте чували тази визитка преди 10 години, когато чернокосата домакиня (тогава) и майка влезе в първата къща на „Биг Брадър”. Там тя остана от по-незабелязаните участнички (вероятно затова не се сещате веднага коя е), но все пак успя да хвърли медийна бомба, разкривайки, че баща на едно от децата ù е популярен млад български актьор. Анелия обаче отказва да разкрие името му, тъй като това е „много лично”.

Все пак коментира след излизането си в къщата, че „Биг брадър” е нейното отмъщение за един мъж.

Е, става дума за актьора, модел и напоследък изявяващ се като режисьор Николай Илиев. Той е племенник на също популярния артист Георги Кадурин (Христо от „Стъклен дом”) и син на титулуваната дерматоложка проф. д-р Мирослава Кадурина.

Именно последната става ябълката на раздора между Ники и Анелия в края на тяхната връзка – или по-точно, злата магьосница в приказката. Според брадърката г-жа Кадурина е принудила сина си да се откаже от своята любов, тъй като въпросната е доста по-възрастна от него, а и дори е майка на дете от друг мъж.

Лошото в случая е, че по това време Анелия вече е бременна от Ники и дори се подготвя за тяхната сватба. Малко преди щастливото събитие актьорът отпрашва яко дим и изчезва от живота на Иванова.

Междувременно съсипаната от изоставянето жена ражда момче – Анджело. И е още по-наранена, когато през годините, докато детето расте, баща му не иска и да чуе за него.

За Ники Илиев това е твърде неудобен факт – напоследък той жъне успех след успех с филми като „Чужденецът” и боксофис разбивача „Живи легенди” и се наслаждава на безоблачната си връзка със съпругата си Саня Борисова.

Момченцето обаче вече е на 12 години и, според Анелия, рано или късно ще попита за баща си (а нищо чудно и да разбере кой е в интернет). Така че развръзката на този над десетгодишен романс тепърва предстои.

Дотогава никой от героите в него не е защитен, тъй като мълвата гласи, че проф. Кадурина не харесва и сегашната си снаха Саня...