Знаете ли тези 10 факта за секса?

Въпросите ви вече имат отговори

1. Може ли да се забременее от секс по време на менструация?
Да, може. Шансът за това е изключително малък, но все пак го има.

2. А има ли шанс да се забременее от орален или анален секс?
Разумният отговор е – не. Но ако жената има хитър план да се обвърже с мъжа, то може. На въпроса “Как точно?” отговорът е: като момичето сама “транспортира” семенната течност там, където е необходимо.

3. Съществува ли прословутата и загадъчна точка “G”?
Да, има такава точка, но за това къде точно се намира и как трябва да се стимулира, има най-различни мнения. Това, което трябва да знаете: тя се намира приблизително на 3 до 5 сантиметра върху горната вътрешна стена на влагалището и ако я откриете, смело стимулирайте!

4. Възможно ли е да се счупи половия член?
Правилно е да се каже, не да се счупи, а да се повреди. В края на краищата той няма кости и е невъзможно да се счупи, но нежната му тъкан може да се нарани, най-често при див и насилствен секс.

5. С каква скорост се извършва еякулацията?
Според проведени експерименти, имащи за цел да се измери скоростта на семеотделяне, средната скорост е 44 км. в час.

6. Колко време е нужно да се възбудят мъжете и жените?
Ако говорим за здрави и сексуално нормално развити индивиди, на мъжа му е нужна по-малко от минута, а на една жена около 10-20 минути. Следователно, любовната игра е задължителна!

7. Кога една жена е най-сексуално активна?
От биологична гледна точка в средата на цикъла. От нормална – винаги, когато е с истински мъж!

8. От какво се състои спермата?
Основно от семенна течност и сперматозоиди. Също така спермата е изключително богата на натрий, цинк, фруктоза, спермин, аминокиселини, простагландини, простациклини, ензими, гликопротеини или протеогликани.

9. Колко дълго може да се прави секс?

Толкова колкото можете и желаете.

10. Вярно ли е, че сексът е много полезен?
Да. Учените, а и не само те, признават, че сексът е много полезно упражнение,защото при него организмът стимулира отделянето на ендорфин, който действа като наркотик. Задължително е да се каже, че сексът облекчава почти всякакъв вид болка, включително и главоболието!