Жени Калканджиева чака второ дете?

Шефката на "Визаж" е била забелязана с наедряло коремче на купон

Жени Калканджиева вероятно ще стане майка за втори път. На партито по случай 39-я си рожден ден миската показа видимо наедряло и позакръглено коремче, което не е присъщо за жена като нея, свикнала да е на хранителен режим постоянно.

Едва ли издутината е в областта на стомаха е заради гастро проблеми или от преяждане, коментират очевидци. Жени винаги е била маниак на тема здравословно хранене и поддържане на перфектен външен вид, та вижте я как изглежда, а е на 39 години, няма как да е пуснала шкембе и да се появи в такава впита рокля, всичко е ясно, споделиха близки на шефката на модна агенция „Визаж". Най-вероятно двамата със Стефан (известен и като Тачо) са решили да скрепят отношенията си и брака си като си направят второ дете и така окончателно да се сдобрят, коментира „Всеки ден“.

Бившата Мис България и половинката й бяха разделени за няколко месеца след като стана ясно, че Стефан е слагал рога на съпругата си, при това с нейна подчинена - манекенката на „Визаж" Зорница Линдарева. Заговори се дори за развод, но по всичко изглежда, че Калканджиева и Тачо са успели да превъзмогнат проблемите си, след като са премислили какво могат да загубят и какви са необратимите последици от действията им.

А и няма по-добър момент за второ бебе, Жени вече е признала пред дружките си, че много иска да стане майка още веднъж, преди да чукне 40-ия си юбилей. Синът на Калканджиева и Тачо се роди преди 4 години и половина и вече е порастнало момче. Малкият Жорко най-много страдаше, когато родителите му бяха разделени. На рождения си ден миналата година той дори си пожела да има братче или сестриче.

Калданджиева така и не беше открита за коментар.