Божинов с вечерен час?

Край на гуляите с манекенки!

Управата на „Левски" e поставила вечерен час на Валери Божинов, а феновете ще дебнат дали го спазва. Според договорка между нападателя и директора на „сините" Иво Тонев Божинов трябва да се е прибрал в жилището си до 22,30 часа всеки делничен ден. Ако Валери не спазва обещанието си, то той рискува глоба от по 1000 лева за всяко нарушение.

От „Герена" уточняват, че по настояване на собственика на тима Тодор Батков в договора на Божинов е включена клауза, според която той е длъжен да спазва спортен режим и да не руши моралния облик на 100-годишния футболен гранд, пише "Всеки ден". На Божинов е разрешено да посещава любимите си чалга клубове само един път седмично, и то при определени условия - в нощта след победен мач за „Левски".

Любопитна подробност е, че ръководството на „сините" няма да назначава персонален бодигард и шпионин на Валери, а ще разчита на бдителността на собствените си запалянковци.

Феновете на „Левски" ще дебнат дали Божинов не гуляе с поредната манекенка в някой лъскав нощен клуб и ще докладват на шефовете на клуба, ако хванат 28-годишния нападател в издънка. Привържениците на „сините" вече се заканиха, че ако Валери не взима насериозно договора си като професионален футболист на „Левски" и отбива номера в мачовете, ще го прогонят по унизителен начин от „Герена" по подобие на треньора Ивайло Петев, който беше съблечен гол миналата есен.

Засега Валери Божинов не е разочаровал привържениците на „сините". През уикенда талантливият футболист дебютира в „А" група с екипа на „Левски" при домакинското равенство със „Славия" (2:2) и остави добри впечатления от играта си въпреки незадоволителния за тима си резултат.

„Божинов не пие, не играе комар и не се друса, но има друг порок - подвластен е на красивите жени и подтикван от тях лесно може да кривне от пътя. Затова трябва да бъде контролиран и наблюдаван постоянно", категорични са тартори от агитката на „Левски".

Те вече са изисквали от директора Иво Тонев да не допуска в делнични дни Валери в чалга заведението си „Найт Флайт". Божинов даже е предоставил на тарторите от агитката златната си ВИП карта от нощния клуб.

 

Още спортни новини четете в Sportonline.bg