Жана Бергендорф стартира музикалната си кариера

Младата певица ще се срещне с известен продуцент в Лондон

Жана Бергендорф е на прага да направи старт в своята музикална кариера от меката на музиката – Лондон. След като спечели втория сезон на на реалити формата "X Factor", певицата за Лондон.

Там тя ще се срещне с емблематични имена в музикалния бизнес и ще чуе коментари за своя първи сингъл. След края на предаването, певицата започна работа с няколко авторски колектива по три различни проекта едновременно.

Песните са вече почти завършени и Жана и екипът й са изправени пред въпроса коя от тях да стане първият й сингъл.  В Лондон тя ще се срещне с един от емблематичните музикални продуценти на Острова - Рей Хеджис, в собственото му студио. Той е работил с имена като групите Take That, Boyzone, изпълнителите Ронън Кийтинг, Том Джоунс, Ема Бънтън и други. Жана ще му представи и трите си проекта и ще чуе неговия професионален съвет за избор на дебютен сингъл.  

Цялото пътуване в Лондон младата изпълнителка посвещава на хората, които я избраха за победител в X Factor и които я мотивират да се занимава с музика. В своята официална Facebook страница Жана сподели: „След победата в Х Фактор започнаха да ми се случват удивителни неща, които дължа изцяло на вас и на вашата подкрепа. Благодарна съм на всички, които ме превърнаха в победител и бих искала да знаят, че правя това за тях”.