27 февруари: Избягайте от рутината

Слънце в Риби, Луна във Водолей

Четвъртък ще отслаби деловия натиск, характерен за предходните дни и ще ни подтикне да потърсим разнообразие от контакти и идеи. Който търси-намира, а днес срещите  и разговорите могат да ни предложат интересни и нестандартни хрумвания. Ако те ви предоставят отговори на нерешени въпроси или възможност да преодолеете съществуващи препятствия, които до момента са спъвали работата ви-действайте смело. Ако касаят обаче прогресивни идеи, които тепърва очакват реализация, ще трябва да си дадете малко повече време за проучване и да пристъпите към осъществяването им най-рано през следващата седмица.

Денят ще се отличава с лекота и спокойствие и всички ние следва да съдействаме за тяхното съхраняване. Бъдете ведри и приветливи, а в случай че не ви се получава, потърсете компанията на приятел. Вдъхновяващо и позитивно може да ви се отрази лека корекция в имиджа Избягайте от рутината. . Позволете си нещо нестандартно, излезте от стереотипите, подчертайте индивидуалността си. Дори промяна на обичайния маршрут, може да ви се отрази ободряващо, още повече че така вероятно ще забележите или научите нещо, което до момента незнайно как ви е убягнало.

Работа и бизнес
Меркурий отново е стационарен и преди да възстанови нормалното си движение, ще създава обичайната суматоха и всички произтичащи от нея последствия. Ще ни бъде трудно да постигнем развитие и напредък в която и да било област, затова би било практично да нямаме подобни очаквания. Концентрирайте се върху онова, което сте отлагали и още веднъж анализирайте изтичащия вече месец и резултатите от него. Може би нещо се е изплъзнало от погледа ви, или някъде сте допуснали грешка. Навреме взетите мерки и адекватните оценки ще ви помогнат да бъдете далеч по-ефективни когато приключи периодът на застой. През следващата седмица отново ще можем да разчитаме на интензивно развитие и растеж.

Здраве, хранене и красота
Организма е склонен към застойни процеси и може да възникне нарушение във обмена на течности, да се възпалят лимфните възли, да започне заболяване на лимфната система и кръвта. Движете се повече, хранете се по-малко и пийте достатъчно течности. Сетивата също са уязвими, поради което дразнещи светлини, шумове и звуци може да причинят главоболие и нервност. Правете си чести почивки на чист въздух и избягвайте престой в задушни и задимени помещения. Денят е подходящ за пилинг на кожата и епилация.