Благотворителен концерт по инициативата "Да бъдем добри не само по Коледа"

“Charity, Chic & Cozy” е музикално събитие, което се случва за първи път в България

Заместник-кметът на Столична община Албена Атанасова, в Направление „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“, подкрепя благотворителната инициативата на Фондация “Charity, Chic & Cozy” „Да бъдем добри не само по Коледа“, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

“Charity, Chic & Cozy” е музикално събитие, което се случва за първи път в България. Проектът е базиран на жанровете JAM Session & LIVE Unplugged. Представлява комбинация между смесването в реално време на електронни бийтове, класически импровизации на пияно, цигулка и вокални градации. Всичко това е допълнено от мултимедийна прожекция.
В проекта се включват артистите Alek Sandar, DESS, Криско, Ангел и Мойсей, Deep Zone, Ice Cream, Мария Илиева, Михаела Филева, Били Хлапето, Пламен Добрев, Поли Генова и Графа, Venci Venc’ и Pavell и др.

Събитието ще бъде предавано на живо чрез мобилно приложение за всички видове смартфони и таблети, на мултимедийна платформа и ще бъде отразено от медийните партньори: БНТ, TV7, News 7, New Level Communication Channel (рекламният канал в Софийското метро), Nova TV и издателство “Санома Блясък България” АД.
Проектът цели чрез музиката да привлече вниманието на обществеността и медиите към проблемите на децата с церебрална парализа.
Събраните средства ще подпомогнат Специализираната болница за долекуване, продължително лечение и рехабилитацията на деца с церебрална парализа „Св. София“ ЕООД в гр. София.

Благотворителният концерт ще се състои от 19:00 часа в YALTACLUB – София.