Георги Терзиев отпразнува победата над Лацио

Очаква се Терзиев да получи шанса да играе срещу отбора на Валенсия, който ще срещне българския шампион на 1/4 финалите в турнира

Бившият футболист на Черноморец Георги Терзиев, отпразнува подобаващо заедно с колегите си от Лудогорец победата над Лацио в 1/16 финалите на Лига Европа. Капитанът на младежкия национален отбор качи в профила си във Фейсбук снимка с двама от своите съотборници - Козмин Моци и Роман Безяк, от купона след знаменития мач на стадион Васил Левски, който класира Лудогорец напред в турнира.

Терзиев излекува контузията, която го извади от игра за дълго и вече е напълно готов за сериозните битки от "А" група и Лига Европа. След като неговият  колега от защитата Моци получи втори жълт картон, за който ще бъде наказан да не участва в 1 мач, се очаква Терзиев да получи шанса да играе срещу отбора на Валенсия, който ще срещне българския шампион на 1/4 финалите в турнира. 

Първият двубой е на 13 март на стадион Васил Левски, а реваншът е седмица по-късно на Местая. Очаква се поради големият интерес към двубоя в столицата, билетите да пуснати в продажба още в началото на следващата седмица.