Баба Марта дойде в Гълъбово

По повод настъпването на 1-ви март, децата от двете детски градини на гр. Гълъбово  - „ОДЗ Радост” и „СДГ Наталия”, заедно с двете директорки гостуваха в сградата на общинската администрация, за да поднесат мартенички.
Дечицата подариха красиви, ръчно изработени от самите тях мартенички на г-жа Янка Петрова – председател на Общински съвет Гълъбово, зам.- кметове на община Гълъбово г-н Василев и г-н Бараков, както и на всички общински съветници. Освен с мартенички, децата зарадваха всички присъстващи с цяла програма, научили бяха стихчета за Баба Марта, както и чудесни пожелания, и наричания, свързани с празничния месец март. Бяха наградени с бурни аплодисменти за отличното си представяне, а г-жа Петрова им върза за здраве по мартеничка на ръчичките, след което изпиха по плодово сокче с г-н Василев, а г-н Бараков ги заведе на традиционната обиколка на покрива.
В сградата на общинска администрация, своя поздрав по повод 1 март с красиви картички и мартенички поднесоха и децата от Дневен център за деца и младежи с увреждания – Гълъбово.