Дисципа решава за прекратения мач в Димитровград

Футболистите на Мастер разказаха, че са шокирани от това което се е случило на стадиона по време на мача

През седмицата дисциплинарната комисия на БФС трябва да се произнесе по случая с прекратения мач между Мастер и Димитровград. Както е известно двубоят бе прекратен в 88-та минута от рефера Владимир Вълков, след като около 50 фена на домакините са навлезли на терена. На съдията е нанесен побой, а треньорът на Димитровград Христо Георгиев е прекарал нощта в местния арест. Освен, че е ударил няколко пъти съдията на срещата, той е отправил и заплахи за убийство, които са описани от един от помощниците в срещата.

Футболистите на Мастер разказаха, че са шокирани от това което се е случило на стадиона по време на мача. Те са се прибрали в съблекалнята и веднага след това са заминали за Бургас. Според играчи на Мастер, решението на рефера да отсъди сузпа в тяхна полза, заради което става инцидента, е напълно правилно. Съдията малко преди това не е отсъдил най-тежкото наказание за бургазлии, въпреки че фала и бил явен.

Сега се чака решението на дисциплинарната комисия, която най-вероятно ще присъди служебна победа с 4:0 за бургаския тим, което ще позволи на Мастер да излезе втори в класирането на групата.