Вероника и Мис Бургас`2013 в благотворително модно ревю

Радостин Кишишев заедно с миски и дизайнерки събира пари за болно момиче

За втора поредна година благотворително модно ревю ще събере модели, дизайнери и известни личности в навечерието на 8 март в Бургас.

Събитието се организира от модела Ваня Кирова, а в него ще вземат участие, както родни, така и световни марки. Идеята е със средствата събрани от светското събитие да бъде подпомагнато  Николина Минчева от Бургас, която се бори с тежко онкологично заболяване на белия дроб. Тя е съдия от клуб по спротни танци "Бургас 1975" и се нуждае спешно от средства за лечение на страшната болест.

"Ladi`s fashon trends" ще се състои на 6 март в хотел "Приморец". В подкрепа на каузата по набиране на средства за Николина се е обявил и Радостин Кишишев. Той ще е сред специалните гости на събитието.

По време на модния спектакъл ще бъдат представени най-новите колекции на четири марки.

Своя първи дебют с модно ревю, в което ще има възможност да докаже, че освен като талантлива певица е и добър дизайнер - Вероника Шкетиева, ще представи тоалетите на марката "DECALOGUE". Абсолютно бургаско присъствие ще има и с новата колекция на доказалата се със своите приказни рокли и Стойка Хаджиева - с модна къща "Тонена".

Световно присъствие ще добавят колекциите на спортно-елегантните "ALKOTT Los Angeles" и изисканото бельо на "Boux Avenue". Тенденциите в грима и прическите ще разкрият професионалистите Никола Иванов и Румен Николов. Водеща на бляскавата вечер ще е светската журналистка и пиар Нина Никол, а за настроението на гостите ще се погрижи Георги Дюлгеров.