Кубрат Пулев даде Андреа за превъзпитание

Очевидно трудната задача била зададена на Любомир Минчев-Денди

Боксьорът Кубрат Пулев е твърдо решен да превъзпита своята половинка Андреа, за да спре фолкаджийката да го унижава на публични събития, научи „Всеки ден".

Спортистът преживя страшен резил преди време, когато жена му се появи облечена като проститутка за пет лева от Лъвов мост на пищната церемония на „Спортист на годината". Тогава Андреа привлече десетки погледи върху разголения си бюст и вместо всички да аплодират Пулев за огромните му постижения през изминалата година, повечето от присъстващите мъже прикривали с ръце набъбналите си достойнства при вида на разголената му жена.

Затова Кубрат възложил на Любомир Минчев - Денди почти непосилната задача да обучи певицата как да се храни с нож и вилица и да се държи прилично. Боксьорът тежка категория платил доста добра сума на паркетния лъв, за да сътвори чудото и да възстанови на чалга дивата първите седем години, които явно й липсват.

Една от основните задачи на писателя е да научи Андреа да се храни правилно, да казва „благодаря" и „извинявайте", както и да говори на вие. Друга основна задача била Андреа да може да различава кои дрехи са за чалга сцената, а кои - за официални публични събития.

Още по време на първия урок обаче светският лъв бил направо втрещен от поведението на поверената му ученичка. „Вие, госпожо, да не сте маймуна", попитал я раздразнено той. Андреа го отвратила, като постоянно си гризяла си ноктите и стояла с разкрачени крака срещу аристократа-поет.