Райна призна: Изневерих на първата си любов

Самата тя обаче е категорична, че не би простила невярност никога

Райна за първи път проговори за първата си любов. Певицата разкри, че губи първия си голяма любов Пламен заради изневяра от нейна страна.

Двамата се запознали в периода, в който Райна прохождала в кариерата. Любовта им продължила цели шест години. Въпреки че именно Пламен й показал какво е да бъдеш обичан на 100%, дошъл момент, в който започнал да страни от нея.  По-късно се оказало, че за поведението му имало сериозна причина, но певицата още не знаела и решила, че той я игнорира, пише в актуалния си брой списание Story.

„Той го правеше, за да не ме нарани, докато си реши проблема, но аз го изтълкувах по друг начин и реших да си отмъстя“, припомня случката фолк изпълнителката. Въпреки това, не изневярата й била причина двамата да се разделят. Самата тя обаче е категорична, че не би простила невярност никога.

Преди седмици Райна сподели, че е щастлива и има човек до себе си, но отказа да разкрие подробности. Новият й любим, не е известен, не е богаташ, не е бизнесмен, не е футболист, нито дори неин колега.