ОС на БФС в Пловдив промени часа на дербито Мастер - Верея

СТК пък присъди служебна победа на Мастер с 4:0 за прекратения мач в Димитровград

Мастер приема Верея в неделя, от 13.30 вместо от 15 часа. Това реши на свое заседание Областния съвет на БФС в Пловдив. СТК пък присъди служебна победа на Мастер за прекратения мач в Димитровград мач с 4:0. По този начин отборът на Ангел Стойков излезе на второ място в класирането на Югоизточната В група, като изостава само на точка от лидера Несебър.

Промяната в часа на мача е заради очакваният с интерес двубой в Бургас между Черноморец и Берое, както и за да могат привържрниците на футбола, които със сигурност ще изпълнят стадиона в Поморие, където играе Мастер, да не се лишават от другите интересни мачове от кръга в елитната ни група.

След двубоя с Димитровград в отбора на Мастер няма футболисти, които да се оплакват от сериозни травми, въпреки че по време на срещата няколко от играчите бяха сериозно наритани от домакините.

Двубоят на Мастер с Верея ще даде отговор на още един важен въпрос - готов ли е бургаския тим да преодолее един от своите преки конкурети за промоция в Б група. При евентуален успех, разликата между първите в класирането и старозагорския тим ще достигне 7 точки, което въпреки многото оставащи кръгове до края е сериозна преднина.