Второкурсничка от ТрУ ще бъде управител на ОИЦ

Областният информационен център се включва в инициативата "Мениджър за един ден"

Областният информационен център – Стара Загора и мрежата от 28 информационни центъра в страната за популяризиране на Кохезионната политика ще се включат в инициативата „Мениджър за един ден“.

Събитието се провежда за тринадесета поредна година. Всяка година над 1000 ученици и студенти от цялата страна имат възможността да тестват своите умения и планират кариерното си развитие. Чрез националната инициатива младите хора се срещат с реалния бизнес като прекарват един ден във водещи български и международни компании. Въпреки, че са заедно само един ден, много от младежите и техните домакини продължават да поддържат връзка и след това. До момента, организаторите от „Джуниър Ачийвмънт България“ са дали възможност на над 7000 ученици и студенти да заемат за ден различни позиции на мендижъри, в това число и на министри, а от 2012г. има и позиция „Президент за един ден“.

Тази година инициативата ще се проведе на 12 март. В Областен информационен център – Стара Загора ще гостува Десислава Дойнова, студентка втори курс в Тракийски университет. Тя ще заеме мястото на управителя на ОИЦ и ще организира за един ден работата на екипа на центъра.