Мария и Емилия във война заради Гущеров (+ВИДЕО)

Двете са принудени да се снимат усмихнати една до друга, когато всъщност ги разделя люта разлъка

Разлъката не се разхожда по случайни улици! Две от най-харесваните фолкпевици, известни и със заможните си интимни половинки, са в люта война, тръбят жълтите вестници.

Като всички деца на "Пайнер", Мария и Емилия спазват благорпиличието и, естествено, щом видят обектив, насочен към тях, бързат да се гушнат усмихнати една до друга. В средите обаче много добре се знае, че двете не могат да се понасят.

В предаването на Николета Лозанова дори беше излъчено видео, което показва как Еми и Мими се подминават като малки гари на паркинга на НДК, точно преди началото на Годишните награди на "Планета", на които отново бяха принудени да демонстрират фалшива близост.

Ябълката на раздора, естествено е мъж. Богат мъж.

Учудващо, не става дума за "пчеличката" Коко Динев, който, както е всеизвестно, пърха по-често и от Кати "от цвят на цвят" из пайнерските легла. Оказва се, че, изморена от слуховете за набезите му, Емилия потърсила утеха при Христо Гущеров, който е официалният партньор на Мария.

През януари двамата се засекли в столично заведение. Въпреки че тогава нищо не се случило между тях, на следващия ден русокосата красавица започнала да му звъни упорито. Злите езици дори добавят, че страхът от фалит на Коко бил по-силен мотив за тази стъпка от изстиналите чувства между двамата с Еми.

Така или иначе, Мария разбрала и оттогава прекратила "мира" между двете.

Припомнете си едно почти архаично видео на общата песен на сексапилните попфолкзвезди: