Британски вестник рекламира Слънчев бряг

Това е мястото, което трябва да посетите през лятото, призовава изданието

Евтин алкохол, цяла нощ забавления и бели плажове. Това е Слънчев бряг новата гореща точка. По-евтино от Ибиса и по-диво от Магалуф, българският черноморски курорт е мястото, което трябва да посетите през 2014, призовава британският вестник "Дейли Стар" цитиран от БГНЕС.

Разположен на брега на Черно море с дълга 8 км плажна ивица и дюни Слънчев бряг е отлично място за всички плажуващи. Курортът оправдава своето име, защото това е най-слънчевият плаж на България със средно 300 дни слънчево време. Това е повече, отколкото в Маями. Средната температура е около 28 градуса, но ако жегите не ви понасят винаги можете да се разхладите в кафенетата на плажа. Сред местата, където можете да купонясвате през деня, са аквапарка, предлагащ повече от 30 водни атракциона.

Слънчев бряг е създаден за веселие и купон. Централният булевард е изпълнен с барове, клубове и плажни кафенета. Всяка седмица има много купони на открито – на плажа, които продължават до сутринта. Нощният живот предлага многобройни клубове с разнообразна музика. Сред тях са Guaba Beach Bar, дискотеките "Айсберг" и "Ориндж" и много други.

Слънчев бряг привлича знаменитости, включително Давид Гета, Basshunter и Lisa Maffia. Така че съберете вашите приятели и заминете за една седмица щастие в новото европейско място за забавления, се казва в публикацията на "Дейли Стар".