България трудно би се променила, ако не се промени и лявото пространство

Винаги съм била и ще остана лявомислещ човек, но не съм съгласна с погрешните практики и политики, които БСП приема в последните години

Община Кюстендил е по-малка, но парите й са повече, заяви в ефира на bTV кметът на Перник и член на АБВ Росица Янакиева, която беше изключена от БСП.

България трудно би се променила, ако не се промени и лявото пространство, категорична е Янакиева. Тя допълни, че се е опитвала да води разговори, но опитите били безрезултатни. Не с председателя, а на форумите, изрично подчерта Янакиева.

Аз не се притеснявам да говоря и затова ми се случват недотам приятни неща. На срещите обаче, когато започнат да се говорят неща от нелюбими хора, председателят винаги е излизал от залата, посочи Янакиева. Не знам защо се опитаха да ни делят на любимци, но става дума за сериозни неща.

Община Перник е от големите, а тя получи 1 030 000 лв и това беше наказателна мярка спрямо кмета. Така обаче не бива, защото то се обръща срещу гражданите на Перник, те са наказаните с такова решение, заяви още Росица Янакиева.

Винаги съм била и ще остана лявомислещ човек, но не съм съгласна с погрешните практики и политики, които БСП приема в последните години.