Чечо: В Коматево може да има убийства

Челсито е рецидивист, в базата на Ботев не трябва да се играят дербита, изригна треньорът на Локо (Сф)

Старши треньорът на Локо (Сф) Стефан Генов избухна пред „Тема Спорт", че на базата на Ботев Пловдив в Коматево големи мачове не могат да се играят. След двубоя между двата тима в събота следобед наставникът на червено-черните бе ударен с бутилка от фен на домакините.

„Ухото ме боли много, възпалено е. Главата ме боля силно сутринта, но вече е по-добре. Извадил съм си медицинско, но не искам да се занимавам с тези работи. Малко са ми моите грижи с отбора, та и с това да се разправям. Хората ми дават съвети да го съдя, знам го кой е - Челсито (б.а. -известният фен на Ботев Пд Гошо Челсито). Той е един рецидивист. Има ли смисъл?! Аз съм пловдивчанин и не искам по този начин да навредя на Ботев, но за съжаление такива простаци и лумпени провалят всичко", коментира специалистът.

„Локомотив София няма да подава жалба срещу Ботев Пловдив. Ние мислим за чисто футболните неща. Пострадах за това, че съм бил в Локомотив Пловдив. През цялото време не ме оставиха да си видя отбора. Като станех от скамейката, и към мен веднага политаха монети, запалки, семки. Това, че позволиха на Ботев Пловдив да домакинства в Коматево, е много голяма грешка.

Там големи мачове не могат да се играят. Да, срещу Нефтохимик или Лудогорец, които са с 200 човека публика, става. Но срещу Локомотив Пловдив ще стане война. С Левски и ЦСКА също. Казвам ви, ще стават там убийства. Това не е пригоден стадион за дерби мачове. Да, уникална тренировъчна база е. Няма спор, но пак казвам, мачове там не бива да се играят. Ще го разберат, когато стане белята. В България сме царе на това да се вайкаме, след като е станало най-лошото, вместо преди това да вземем нужните мерки", бесен бе Генов.