Челсито се извини на бултрасите, но не и на Чечо

Постъпката ми бе миг на своеволие и емоция след победата над Локо (Сф), изтъкна Георги Георгиев

Скандалният фен на Ботев (Пд) Георги Георгиев – Челсито, се извини на всички фенове на отбора с обръщение в сайта bultras.com. Запалянково удари с бутилка по главата треньора на Локо (Сф) Стефан Генов и това най-вероятно ще донесе сурово наказание на канарите.

Както Plovdivutre.bg вече написа, Челсито бе осъден по бързата процедура за дребно хулиганство и отнесе парична глоба от 300 лева и забрана 1 година да не посещава футболни мероприятия в страната.

Ето какво каза Челсито по случая:

"Уважаеми Ботевисти и футболисти на ПФК "Ботев" Пловдив,

уважаемо ръководство на ПФК "Ботев" Пловдив, искам да се извиня за постъпката си, за хвърлената от мен бутилка вода по треньора на Локомотив София г-н Стефан Генов.

Цял живот съм давал от себе си за Ботев и съм подкрепял любимия си клуб на всякакви стадиони, и нищо не ме е спирало да го правя. Това обаче не оправдава постъпката ми, която е миг на своеволие и емоция, след победата на Ботев над Локо.

Аз ще изтърпя наказанието си, което е огромно, да не посещавам дълго време срещите на "жълто-черните", с които съм закърмен. Надявам се обаче Ботев да не бъде лишен от домакинство заради мен, както и се надявам вие да не повтаряте грешките ми, а да се учите от тях.

Подкрепяйте Ботев, бъдете с него на всякъде."

Георги Георгиев - Челсито