Аз ще гласувам за Бареков! А ти?

Само човек, чието семейство живее в такива зверски лишения, може да оправи България

Край! Избрах! Аз ще гласувам за Николай Бареков! Бил палячо, бил капут, бил дудук. Глупости! Това е българският Далай Лама. Само човек, чието семейство живее в такива зверски лишения може да оправи България.

Не вярвате? Ето ви малко сметки, за да се убедите. Николай Бареков е водещ в Би Ти Ви от 2003-а до 2010-а година. Бил е там точно 90 месеца. В тях е взимал по 4 000 лева чиста заплата, т.е. за престоя си в медията на Мърдок моят бъдещ политически фаворит е заработил общо 360 000 лева!

След това г-н Бареков отива в ТВ 7. Преди месец той извади в ефира на точно тази медия договор, че е получавал по 8 000 лева чисто на месец. Значи за 30-те си месеца в най-независимата родна телевизия, кошмарът на родните политици е заработил 240 000 лева. Или общо като журналист от 2003-а досега г-н Бареков е изкарал 600 000 лева! И от тях той дари миналата седмица 480 000 лева на своята партия. За да се бори с олигархията, за да ни измъкне от бедността. Поклон на г-н Бареков!

КАК ГАДОВЕТЕ ИСКАТ ДА УБИЯТ БАРЕКОВ - ВИЖ ТУК

Поклон и на семейството му. Защото излиза, че той е оставил от заработеното за себе си 120 000 лева, които е изхарчил за 120-те месеца, в които се е грижил за фамилията си. Т.е. това семейство е живеело с 1000 лева на месец! Не само е живеело, но г-н Бареков успя да си направи собствени сайтове, да купи на себе си, жена си и сина си коли за каквито другите мечтаят, да основе партия, да съгради къщурка! Разбирате ли колко трябва да си честен, колко трябва да си спартанец вкъщи, за да постигнеш всичко това с 1000 лева на месеца!?

Аз искам да постигна същото с моите 1000 лева на месец. Затова ще гласувам за г-н Бареков. И се надявам след това и аз да стана приятел на неговите богати приятели. За всеки случай. Ей така, ако вземе да се окаже, че не мога да съм като Бареков само с 1000 лева на месец.