Никол изпя "Мила моя, мамо" на Николета за 8 март

Пловдивчанката поздрави майка си и всички жени за празника, а Валери "закичи" съпругата си с огромен букет от бели рози

Николета Лозанова получи най-хубавия подарък за една майка от малкото си съкровище за 8 март. Никол още в ранни зори изпяла „Мила моя мамо“ на пловдивчанката. Плеймейтката толкова се вдъхнови от музикалния поздрав, че реши да поздрави всички дами послучай празника. Госпожа Божинова пожела в социалната мрежа на женската половина от населението „да бъдат достойни, да бъдат красиви и визуално, и душевно и най-важното, да отгледат наследници, които да превръщат този празник, в още по-специално събитие в живота им!“.

„И не на последно място, искам да честитя празника на най-значимата жена в живота ми - моята майка. Благодаря ти, мила мамо, че си до нас! Обичаме те, безкрайно много! Ти ни учиш да сме силни, да сме целенасочени, да ценим и най-малкия жест, който свидетелства за огромна любов, каквато е нашата към теб! Целувки от твоите женички.“, написа Николета в личния си профил във фейсбук.

Валери пък от своя страна подари на своята любима огромен букет от бели рози. Пловдивчанката лично се похвали за милия жест от мъжа си и показа на цял свят колко е щастлива и желана.