DJ DIASS се бори за наградата „Албум на годината” (ВИДЕО)

За наградите на БГ Радио DJ Diass получи номинация и за албум на годината

Младият талант, който бързо спечели сърцата на меломаните от клубната сцена с албума "Добре дошли в България", сподели пред Bulgariautre.bg, че от всички номинации за наградите на БГ Радио най-важната за него е за "Албум на годината":

"Наистина оценявам всички мои номинации, но се гордея най-много с тази за албум. Направихме "Welcome to Bulgaria" с много любов и желание. Работихме много над всички детайли и за мен и моя екип тази награда ще бъде истинското признание. Искам да призова от страниците на вашите медии всички мои фенове да гласуват в сайта на БГ Радио за своите любими песни и за албум на годината."

DJ Diass e номиниран с цели 3 песни и албум на годината в тазгодишните музикални награди на БГ Радио, освен това има номинации за текст, изпълнител и видео клип.

Можете да подкрепите Diass, като гласувате за - албум на 2013 - DJ Diass - WELCOME TO BULGARIA, песен на годината "Loveflow" (DJ Diass feat. Sunheart), "Music, Set Me Free" (DJ Diass feat. Magi Djanavarova) и "Fade Away" (DJ Diass feat. Donna) като кликнете тук!