"Обичам тази жена!", публично опроверга Гришо раздялата си с Маша

Хасковлията даде интервю за списание „Тennis Australia Magazine“, в което призна за любовта си към Шарапова

Най-добрият български тенисист Григор Димитров не обича да говори за личния си живот, но намери начин да опровергае информациите, че се е разделил с рускинята Мария Шарапова. Такива слухове първо се появиха, след като Гришо се вози на хеликоптер и игра тенис в океана с канадката Южени Бушар.
След това спекулациите получиха продължение от факта, че Димитров вече не е последовател на профила на Маша в „Туитър“, а Шарапова вече не следва стъпките на българина в същата социална мрежа, пише БЛИЦ. Преди това двамата взаимно бяха харесали профилите си в „Туитър“. Сега хасковлията даде интервю за списание „Тennis Australia Magazine“, в което призна за любовта си към Шарапова.
„Двамата притежаваме едни и същи ценности, както и еднакъв поглед върху света. Какво повече мога да кажа? Просто обичам тази жена. В крайна сметка тя е човекът до мен, на когото мога да разкажа за абсолютно всичко, а това е изключително ценно. В днешно време е много трудно да намериш човек, до който искаш да бъдеш", обяви Григор Димитров.
Както е известно, тази нощ Гришо загуби от Ернест Гулбис мача от третия кръг на турнира в Индиан Уелс. Хасковлията се завръща на корта през следващата седмица, когато според програмата си трябва да участва на турнир във Флорида.