Отложиха делото "Гранити“ за април

Над 100 диска със СРС-та предстои да бъдат изслушани в процеса за отвличането и убийството на 36-годишния бургаски бизнесмен Стоян Стоянов

Делото за отвличането и убийството на собственика на фирма "Гранити“ Стоян Стоянов ще продължги през април. Днес ход на съдебното заседание не беше даден заради служебна ангажираност на единия от адвокатите. 

Новият защитник на Стоян Петров е поискал от съда да бъде отложено делото за да се запознае с материалите по него и да организира защитата на подсъдимия. Така изслушването  доказателствата, събрани чрез СР-та, беше отложено за следващия месец.

Предстои запознаване на страните с материалите от 120 диска. 

 Съдът определи четири дати през месец април и май, в които участниците в процеса трябва да проучат веществените доказателствени средства и да направят искания за събиране на други доказателства.

В съдебната зала присъстваха също подсъдимите Стоян Колев, Нено Стоянов и Галин Костов. Съдът докладва получено от ОД на МВР – Бургас писмо, с което се уведомява, че подсъдимият Станислав Михайлов все още не е открит. Процесът ще продължи на 14 април.