Милото провал – 20 бона хонорар на вятъра

Калин Сърменов се представи разочароващо в първия лайф на „Денсинг Старс“

Въпреки че се превърна в любимец на публиката с ролята си на изтънчения мафиот Милото, актьорът Калин Сърменов очевидно не се справя толкова добре на живо на сцената, колкото на снимки, видя репортер на „Всеки ден".

Бившият директор на Сатиричния театър се оплете като пате в калчища по време на първия лайф на танцовото риалити „Денсинг старс", където е водещ, и накара аудиторията да се чуди притеснен ли е или просто нещо не е наред. Въпреки че има опит пред публика, Милото очевидно не се чувстваше на място под светлината на прожекторите и дори фактът, че разнасяше през цялото време сценария със себе си, не му помогна да реагира адекватно на случващото се пред очите му.

„Най-малко 10 пъти повтори очевидно заучената реплика „какъв бляскав финал на този танц", а и не само това. Включваше се неадекватно в разговорите, стоеше дървено, коментарите му бяха бавни и несвързани, все едно не беше той. Да не се е надрусал или напил преди това", шушукаха си изумените хора, отделили пари да видят Сърменов.

От екипа на предаването пък споделиха, че за да сподавят притеснението, двамата с Алекс Сърчаджиева пийнали няколко чашки още на репетициите сутринта. За разлика от Калин обаче, съпругата на Иван Ласкин изглеждаше учудващо свежа и естествена.

Продуцентите на предаването също били бесни на високия водещ заради поведението му. „Лапна близо 20 бона хонорар, а се излага все едно за пръв път е на сцената. Ужасно непрофесионално се държи и с това ще си навлече сериозно гнева на организаторите", коментират от кухнята на шоуто.

Върха на излагацията на Сърменов дойде в края на предаването, когато Милото обърка и повтори грешно имената и дните на тренировки на половината от участниците.