Принц сменя Клуни в кревата (снимки)

Мъжемелачка е на път да стане най-новата снаха на кралица Елизабет ІІ

34-годишната брюнетка от Осиек забила принц Андрю, който е брат на престолонаследника Чарлз и чичо на Уилям и Хари. Живеещата от години в Лондон манекенка от Балканите до миналата година е гадже на холивудската мегазвезда Джордж Клуни.

Джордж Клуни се радваше на прелестите на брюнетката 9 г.
Принц Андрю е ерген от 1996 г., когато се разведе със Сара Фъргюсън, от която има две дъщери.

Моника започна да излиза с актьора през 2004 г., поради което името й често се спрягаше за негова съпруга. След раздялата през миналото лято високата 182 см Якишич дълго време бе в депресия. Любовната мъка по 52-годишния актьор отминала, когато след Нова година около нея започнал да се навърта вторият син на британската кралица. Манекенката със супердълги крака и мъжът със синя кръв, който от 1996 г. е ерген, когато след 10-годишен брак и две дъщери се разведе със Сара Фъргюсън, вече на няколко пъти си чукват срещи на публична места и не крият чувствата си. На 19 февруари двамата отпразнуваха заедно 54-ия рожден ден на принца в ресторант "Чеконис" в Лондон.

"Те седяха един до друг на усамотена маса до входа и се прегръщаха. Андрю разказваше нещо смешно и целуваше ръката на Моника", твърди пред пресата на Острова един от присъстващите в ресторанта. Няколко дена по-късно хърватката и новата й плячка били забелязани в клуб в лондонския квартал Мейфеър. Повод да се заговори за годеж се оказа третата им любовна среща в ресторант Royal Thames Yacht Club, когато на изпроводяк Андрю започва да целува красавицата пред дома й.

Минути след прибирането си Моника пуска в профила си в Туитър снимка, на която се вижда сметката от вечерята, както и пръстен с голям диамант.
Скандалната снимка, взривила страстите в Бъкингам.

Фотосът буквално "запали" Бъкингамския дворец, както и социалните мрежи. Истерията около новата кралска снаха наложи нарушаване на традицията, според която говорители на най-могъщата монархия в света не коментират и не опровергават слухове. Представител на кралския син каза: "Мога да потвърдя, че херцогът на Йорк не е сгоден за Моника Якишич". Бившата изгора на Клуни нито потвърди, нито отрече писанията, че има афера с Андрю. "Не смея нищо да коментирам", заяви пред таблоидите в Загреб Моника. Според хърватската преса Якишич получила забрана от пиарите на Елизабет ІІ да обяснява пред медиите интимните си отношения с принца, ако наистина държи един ден да стане част от британското кралско семейство. Печатните издания в бившата югорепублика са категорични, че това със сигурност ще стане един ден, тъй като Андрю бил влюбен до уши в тяхната сънародничка, разбила сърцата на не един и двама мъже в родния й Осиек.