Досиетата Х: Психопати и канибали вилнеят в Бургаско!

Крими

15-03-2014, 10:00

Снимка:

24 часа

Автор:

Явор Томов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луд уби полицай в Лясковец, рани други двама (обновена)

Според психолози всеки 5 човек показва признаци на садизъм и психопатия

Психопати и канибали обикалят в Бургаско. Местните от години живеят в ужас заради психично болните, които необезпокоявано обикалят улиците. Според психолози всеки пети човек показва признаци на садъзъм и психопатия. Последният трилър в Бургаско беше през ноември м.г година, когато психопат отвлече първокласничка от детска площадка и я изнасили. 7-годишно момиченце бе отвлечено в Камено около 15,30 часа, когато трябваше да в класната стая в училище „Христо Ботев”. Детето се забавлявало на люлка на детска площадка, близо до училището, заедно с по-малката си 5-годишна сестричка. Грозната сцена се разигра в центъра на град Камено, пред блок1. Момиченцето е било поведено за ръка от мъж, а след това бе намерена в безпомощно състояние и в шок късно вечерта. Момиченцето бе откарано в болница със страшни вътрешни разкъсвания. Местната полиция задържа часове по-късно изверга- 49 –годишния Васил Златев Кънчев.

На 18 ноември 2013 г., 29-годишен  психопат вдигна на крак жителите на вх.2 в бл. 460 в ж.к. „Меден рудник”. Иван Петров изпаднал в дива ярост и блъскал по апартаментите на съседите си. По данни на 33-годишната му сестра, живееща на същия адрес, брат й употребява наркотици. Бургазлията вдигнал скандал и нанесъл удари с ръка на 33-годишната си сестра и на нейния шест годишен син, като насила взел мобилния й телефон, с намерението да го продаде.

През август същата година бесен 85-годишен пенсионер вдигна на крак полицията в Бургас, Гражданска защита и Спешна помощ, след като се барикадира с пушка и нож в жилището си в бурския комплекс "Зорница", бл.5. Бившият капитан първи ранг инж. Иван Кънев заплаши да убива и коли наред всичките си съседи. При опита да бъде изведен от жилището, старецът наръга с нож в дясната ръка единият от полицаите. Съседи на Иван Кънев разказаха, че жена му била бивша медицинска сестра, но починала преди време. Той имал две деца, които работили в Англия. Докато бил на редовна военна служба Кънев, който по специалност е военен инженер, също създавал проблеми с редовните си скандали. След смъртта на съпругата си обаче той съвсем изпушил. Освен, че бил агресивен проявил и склонност да мъкне всякакви боклуци в жилището си.

През лятото на 2011 година , жители на квартал „Победа” настръхнаха, след като тръгна слух, че свиреп канибал дебне циганите в квартала. Тогава управителят на Фондация “Областен ромски съюз” Митко Доков предупреди съгражданите си в квартала, че наоколо се е появил психично болен мъж, избягал от лудницата. Тогава Доков разказва, че вече имало и един нападнат от канибала. Жертвата обаче успяла да избяга и се отървала само с ухапване. Слуховете доведоха местните хора до истерия. Според ромите канибалът в момента не е в квартала, а се преместил в съседния “Горно Езерово”. Денем се криел в камъша край ромската махала, а нощем нападал хората в домовете им. Ромите вече са убедени, че той е успял да изяде точно седем души от техните.

Отново през 2013-та бяха заловени и осъдени Георги Гочев и младата ромка Стоянка Тодорова. Тяхната жестокост и извращения надминаха дори злокобното семейство Адамс. В баровската им къща в бургаското село Маринка са се разигравали перверзни сцени с насилие, секс и много кръв и само по чудо се е разминало без убийство. Извергите отвличали млади момичета, а след това си устройвали зловещи сексуални оргии, за да задоволят извратения си нагон. Бой с камшици, горене с нажежено желязо по гениталиите, мушкане с метални шишове по гърдите и анално изнасилване с четка за тоалетна са само част от издевателствата от семейството над отвлечените млади момичета.

Най-зловещият случай в Бургаско е с канибала в село Голямо Буково, който изяде възрастна жена и свой приятел. Николай Гьоргов, от години се разхожда свободно из селото, въпреки че уби двама съселяни и изяде органите им!

През 1995 г. Николай, който е бивш моряк, убива двама свои съселяни и яде от вътрешностите им. Оттогава е известен като Канибала от Странджа. След престъплението той лежи само една година в затвора в Ловеч, но заради психичното си заболяване е освободен и се завръща на село. Гьоргов имал зловещ списък на хора, които трябвало да бъдат изядени. Идеята му била, че така ще получи свръхестествено сила и божие просветление. Успява да убие само една възрастна жена, която живеела в края на селото, както и най-близкия си приятел Ангел Дзиров, с когото редовно си пиели ракията. Под №3 бил горският, а под №4 - магазинерката на селото - Анита. В момента ситуацията в Буково е още по-зле. Селото е почти обезлюдено. Малцината смелчаци, останали по къщите си, почти не излизат оттам, особено по тъмно.